Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés / Szállítás

Rendelés Feladása 

A munkanapokon 14 óra után leadott rendeléseket a következő munkanapon, a pénteken 10 óra után leadott rendeléseket és a hétvégi rendeléseket pedig a következő héten hétfőn tudjuk feldolgozni. Hétvégi kiszállításra nincs lehetőség. 

Raktáron lévő termékek esetében a "feldolgozás alatt" megrendelés státusz email visszaigazolásától számított 1 – 7 munkanapon belül történik a megrendelés feladása a szállítónak. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron a rendelésben megadott email címre küldünk további tájékoztatást. 

Előrendelés esetén kérjük az üzenetben feltüntetni a kiválasztott termék(ek) darabszámát, méretét és színét. 

 

Készpénzes Fizetés 

Készpénzes fizetésre van lehetőség a rendelés személyes átvételekor, Budapest VIII. Kerületben van lehetőség (Corvin Pláza). Ebben az esetben kérjük írjon egy üzenetet a rendelésszámmal és névvel (beazonosításhoz szükséges) az alábbi e-mail címre: eliten.webshop@gmail.com vagy hívjon minket a +36-20/500-3994 telefonszámon. A személyes átvétel Kedd-Szerda-Csütörtök 13-17 óra között lehetséges. 

 

A GLS Futárszolgálat teljesíti a megrendelések kiszállítását. 

  • A házhozszállítás díja 1.200 Ft.
  • 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes

 

Online Fizetés Bankkártyával Biztonságosan 

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény.

 

Utánvétel 

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor a GLS futárszolgálat munkatársának kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Az utánvétes csomagok kiszállítási díja 2.000 Ft. 

 

Banki Előreutalás

Amennyiben a banki átutalás formát választja, kérjük az alábbi számlaszámra átutalni a pontos rendelési összeget. 

Kedvezményezett neve: Varga Márk e.v. 

Hitelintézet: OTP Bank 

Számlaszám: 11709002-25970773 

Közlemény: Vásárló Neve / Rendelés Sorszáma 

*Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. 

 

 

 

 

 

 

Az oldal tetejére